Showing all 3 results

Filters
 • Smart TV Android – Abonim Familjar 12 Muaj
  $ 219.00
  PROVO 1 DITË ABONIM FALAS
  Shkarko nga Google Play dhe regjistrohu në "Sign Up" Shiko direkt në Smart TV me sistem Android mbi 5.0, mbi 270 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte. Shiko edhe: OFERTA TiBO DUO: Shikoni në 4 ekrane paralelisht me vetëm +40 DOLLAR shtesë. Për çdo Abonim apo Riabonim në një nga paketat 12 mujore (Familjare apo Premium) me TiBO Box, mund të merrni dhe 1 abonim për Smart TV Android 12 muaj duke shtuar vetëm 40 DOLLAR. Në ofertë ju përfitoni dhe 2 abonime për Mobile/Tablet TV DHURATË. Kujdes: Këshillohet që app TiBO Smart TV fillimisht të testohet për të parë nëse TV juaj Android eshte kompatibël. Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.
 • Smart TV Android – Abonim Premium 12 Muaj
  $ 229.00
  PROVO 1 DITË ABONIM FALAS
  Shkarko nga Google Play dhe regjistrohu në "Sign Up" Shiko direkt në Smart TV me sistem Android mbi 5.0, mbi 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte. Shiko edhe: OFERTA TiBO DUO: Shikoni në 4 ekrane paralelisht me vetëm +40 DOLLAR shtesë. Për çdo Abonim apo Riabonim në një nga paketat 12 mujore (Familjare apo Premium) me TiBO Box, mund të merrni dhe 1 abonim për Smart TV Android 12 muaj duke shtuar vetëm 40 DOLLAR. Në ofertë ju përfitoni dhe 2 abonime për Mobile/Tablet TV DHURATË. Kujdes: Këshillohet që app TiBO Smart TV fillimisht të testohet për të parë nëse TV juaj Android eshte kompatibël. Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.
 • Smart TV Android – Abonim Premium 3 Muaj
  $ 79.00
  PROVO 1 DITË ABONIM FALAS
  Shkarko nga Google Play dhe regjistrohu në "Sign Up"
  Shiko direkt në Smart TV me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.
  Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.