SUPEROFERTAT TiBO USA

TiBO është Platforma e vetme IPTV, Partnere Zyrtare me të gjitha platformat televizive shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Tring dhe RTSH, që operon në të gjithë globin.

ABONIME TiBO BIG SCREEN

Shiko të gjitha Kanalet Shqiptare, Sportet dhe Filma On Demand, me paketat për TiBO BOX dhe SMART TV.

Premium 12 muaj -> $229 ($299) + TiBO Mobile TV DHURATË 
Premium 3 muaj -> $79 ($89) + TiBO Mobile TV DHURATË 
Familjar 12 muaj (pa sporte) -> $219 ($249) + TiBO Mobile TV DHURATË 

Shënim: Nëse ke një Smart TV Android (psh Sony, Philips, Huyndai, etj), paguan vetëm abonimin. Në të kundërt ju ofrojmë Boxin TiBO QuadCore, i cili e ka të instaluar aplikacionin.

APLIKACIONI TiBO SMART TV

Përfito 1 ditë abonim FALAS: Shkarko aplikacionin “TiBO Smart TV” në Android Smart TV 5.0 dhe plotëso të dhënat e sakta në “Regjistrohu”.

Çmimet e Abonimeve për TiBO Smart TV Android:

Premium 12 muaj -> $229 ($299) + TiBO Mobile TV DHURATË 
Premium 3 muaj -> $79 ($89) + TiBO Mobile TV DHURATË 
Familjar 12 muaj (pa sporte) -> $219 ($249) + TiBO Mobile TV DHURATË 

DHURATË: Për çdo abonim në SMART TV, ju përfitoni FALAS dhe aplikacionin TiBO për mobile apo tablet!

NDËRRO BOXIN FALAS ME RIABONIM

Klientët që kanë ende boxin DualCore (atë pa antenë), kur të riabonohen, do t’u kërkohet të ndërrojnë boxin e vjetër DualCore me boxin e ri QuadCore.

Nëse riabonohesh në një paketë 12 mujore, përfiton ndërrim e pajisjes së vjetër FALAS, duke paguar vetëm koston e aktivizimit prej $20, për kalimin e të dhënave nga sitemi i vjetër në sistemin e ri të shërbimeve.

Nëse ke një abonim aktiv dhe dëshiron vetëm të ndërrosh boxin pa u riabonuar, kosto për ndërrimin e boxit është $60.

ABONIM TiBO MOBILE TV

Në abonimin “TiBO Mobile TV” përfshihen kanale Live TV  të zgjedhura nga Platformat: Digitalb, SuperSport, RTSH, Tring Sport, Sport Live, Catch up, EPG dhe mijëra filma në Video on Demand

VINI RE: TiBO Mobile TV e përfitoni FALAS, për çdo abonim në TiBO Box ose Smart TV.

SHKARKOJE DHE PROVOJE FALAS 1 DITË

Çfarë përmbajnë paketat TiBO

TiBO Premium ofron mbi 300 kanale Live TV në BIG SCREEN:

Të gjitha kanalet shqiptare të Shqiperisë, Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë. Ligat më elitare të futbollit si Champions League, Europa League, Kampionatin Anglez, Italian, Spanjoll, Francez, Gjerman, Hollandez, Zvicerian, Shqiptar dhe Kosovar. Kampionatet e basketbollit, volejbollit, garat e biçikletave, tenis, boks dhe regbi. Mijëra Filma On Demand dhe shërbimin CatchUP TV.

TiBO Familjare ofron mbi 270 kanale Live TV (pa sportet):

Të gjitha kanalet shqiptare të rajonit, paketa e plotë Digitalb Familjare dhe shumë kanale ndërkombëtare. Mijëra Filma On Demand dhe shërbimin CatchUP TV.

TiBO Mobile TV ofron 80 kanale LIVE TV të platformës Digitalb Premium dhe SuperSport, +1500 evente On Demand me titra në shqip apo anglisht, pa asnjë pagesë shtesë të cilat përditësohen çdo muaj.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

USA, CANADA:

T. (844) 842-6872 | Mob. (917) 775-5003 / (917) 775-5012
Viber/Whatsapp +355 689082244
Email: info@tibousa.com
Chat: www.tibousa.com
Skype: tiboiptv
Facebook
Shop Online: usa.tibo.tv

© 2018 TiBO shpk | Partner: Digitalb | SuperSport


Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.