Smart TV Android – Abonim Premium 12 Muaj

Product image
PROVO 1 DITË ABONIM FALAS
Shkarko nga Google Play dhe regjistrohu në “Sign Up”
Shiko direkt në Smart TV me sistem Android mbi 5.0, 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.
Së shpejti do të jemi dhe në pajisjet e tjera Smart TV: Apple TV, Samsung, LG, Amazon Fire.

$ 229.00

Add to Wishlist Go to Wishlist
1-4 days Delivery
100% Original and quality
Extended Warranty
SKU: android-smart-tv Share:

Përshkrimi i pajisjes

TiBO ofrohet për të gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë Shqipërisë dhe Kosovës.

SHKARKO aplikacionin dhe REGJISTROHU për të përfituar 1 DITË FALAS NË PAKETËN E ABONIMIT PREMIUM

Hapi 1 – Regjistrohu FALAS
Plotësoni të dhënat tuaja në menunë “Regjistrohu” (Sign up)
Kujdes: Plotësoni saktë të gjitha fushat e regjistrimit pasi nëpërmjet email-it tuaj do të njoftoheni për të hapur shërbimet TiBO.
Hapi 2 – Kontrollo email-in dhe konfirmo regjistrimin
Për të konfirmuar llogarinë tuaj, ju duhet të klikoni në linkun që do t’ju vijë me email në adresën që regjistruat në TiBO IPTV.
Hapi 3 – Aktivizo Abonimin FALAS
Sapo të konfirmoni email-in e regjistrimit do të aktivizohet dhe abonimi juaj FALAS.
KUJDES: Ju mund të përfitoni vetëm 1 here abonimin falas, më tej duhet të kryeni abonimin në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv
Hapi 4 – Hyr dhe shijo
Për të hapur shërbimet TiBo, në menynë “Hyr” (Log in) identifikohuni me të dhënat QË REGJISTRUAT “Përdorues” dhe “Fjalëkalim” (apo Username, Passowrd) dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.
KUJDES: Nëse nuk mbani mend “Fjalëkalim-in” që keni regjistruar ju mund ta ndryshoni atë në çdo moment tek “Hyr/Harrova Fjalëkalimin” (apo Log in/ Forgot Password)
Hapi 5 – Zgjidh planin e abonimit
Pas mbarimit të abonimit FALAS, zgjidhni cilindo prej abonimeve tona në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv

Ky aplikacion “TiBO Smart TV” është i vlefshëm vetëm për Televizorët Smart me sistem operativ Android mbi 5.0
SONY, PHILIPS, SHARP, HYUNDAI

Përshkrimi i Abonimit


Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.