Riabonim për Box Dualcore – Familjare 12 Muaj

Product image
Product image thumbnail
Product image thumbnail
Product image thumbnail
Product image thumbnail
Product image thumbnail
Product image thumbnail
Product image thumbnail
Product image thumbnail
Product image thumbnail

Nëse riabonohesh me këtë produkt përfiton +1 muaj abonim DHURATË.

Me riabonimin 12 mujor Familjar, box-in e ri e merr FALAS, me vetëm 20 Eur kosto aktivizimi.

Dhe 12 muaj TiBO Mobile TV DHURATË.

$ 239.00

Add to Wishlist Go to Wishlist
1-4 days Delivery
100% Original and quality
Extended Warranty
Share:

Përshkrimi i pajisjes

TiBO ofrohet për të gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë Shqipërisë dhe Kosovës.

Klienti TiBO që ndërron pajisjen TiBO box DUALCORE me pajisjen e re TiBO box Quad Core duhet të:
Dorëzojë boxin e vjetër dualcore në MOMENTIN E RIABONIMIT
Marrë boxin e ri FALAS duke paguar vetëm koston e aktivizimit 20 EUR
Riabonohet në cilëndo nga paketat TiBO me ofertat në fuqi
Klienti merr përsipër të gjitha kostot e transportit të boxit të vjetër.

Specifikime teknike për TiBO box dhe aksesorët:
• TiBO box Quadcore mundëson video 4K x quadcore.
• Lidhet me wireles pa antenë apo me kabëll HDMI i cili përfshihet në paketim.
• Funksionon si router për të shpërndarë internet wireless në të gjithë ambientin përreth.
• Është zhvilluar 100% nga inxhinierë të talentuar shqiptarë.
• Vjen me përmasa vetëm 10cm2, me design tepër elegant për këndin e televizorit tuaj.
• Lidhja me boxin e kthen televizorin tuaj në një kompjuter inteligjent.
• Aparati ka 2 porta për USB apo Hard disk të jashtëm.
• Paketimi i TiBO box Quadcore përfshin telekomandën interaktive me mouse dhe tastierë, pajisjen Bluetooth, ushqyesin dhe fishën HDMI.
• Telekomanda Interaktive 3 në 1 ofron 3 funksionalitete: mouse, tastier, numra.
• Shiko më shumë në Web https://www.tibo.tv/teknologjia.

– Garancia e pajisjes TiBO box është 12 muaj nga data e blerjes.
– Për shitjet online në www.tibo.tv aplikohet edhe vlera e transportit 16 EUR
– Abonimi me TiBO box mund të anullohet brenda 10 ditëve nga data e aktivizimit pa asnjë komision ekstra. Klienti/distributori duhet të argumentojë arsyen e anullimit të abonimit.
– Të gjitha kostot shtesë të transportit të pajisjes për kthim merret përsipër nga klienti.
– TiBO IPTV nuk merr përsipër asnjë rimbursim për kthime apo anullime pas 10 ditëve nga data e aktivizimit.

Përshkrimi i Abonimit


Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.