TiBO Mobile TV – Abonim 12 Muaj

Product image

Aplikacioni “TiBO mobile TV” mundëson programet dhe kanalet televizive të DIGITALB dhe SUPERSPORT si dhe TiBO on Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet WI FI apo 3G/4G.

+80 Kanale TV live

+1500 evente VOD

Pasi të kryeni abonimin Mobile TV, do t’ju vijë sms i konfirmimimit me të dhënat personale: Username dhe Password me të cilat mund të hapni abonimin tuaj.

Aplikacionin “TiBO mobile TV” e shkarkoni pa pagesë në App Store/Play Store.

$ 59.90

Add to Wishlist Go to Wishlist
1-4 days Delivery
100% Original and quality
Extended Warranty
Share:

Përshkrimi i pajisjes

Shkarko FALAS aplikacionin “TiBO mobile TV ” nga Play store /App store dhe anëtarësohu online në www.tibo.tv ose në çdo pikë distribucioni TiBO.

TiBO ofrohet për të gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë Shqipërisë dhe Kosovës.

Anëtarësimi juaj në shërbimet e TiBO mobile TV bëhet në bazë mujore me parapagim përmes sistemit të pagesave online ose në çdo pikë distribucioni TiBO.

TiBO mobile TV mund të ndryshojë tarifat në çdo kohë, në çdo rast ju nuk do të paguani asnjë kosto ekstra për çdo muaj të parapaguar.

Ju mund të anuloni anëtarësinë tek shërbimet e TiBO mobile TV në çdo moment duke pasur mundësi hyrjeje në të gjitha shërbimet deri në fund të muajit. Nuk mundësohet kthimi i asnjë pagese për anëtarësim të pjesshëm mujor apo për shërbim të pa konsumuar plotësisht.

Përshkrimi i Abonimit


Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.