Telekomanda interaktive 3N1 me Mouse dhe Tastierë

Product image

Përfshihet:

  • Telekomandë interaktive me tastierë, mouse dhe numra.
  • USB që mundëson komunikimin me TiBO box nëpërmjet Bluetooth.

$ 20.00

Add to Wishlist Go to Wishlist
1-4 days Delivery
100% Original and quality
Extended Warranty
Share:

Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.