Ndërro Box-in DualCore me QuadCore

Product image

Përfitojeni ndërrimin e boxit FALAS, duke paguar vetëm koston e aktivizimit nëse riabonoheni në një nga paketat TiBO: Premium 12 Muaj, Familjare 12 Muaj ose Premium 3 Muaj.

Për klientët që kanë një abonim aktiv dhe duan të ndërrojnë boxin pa u riabonuar, kosto e ndërrimit të boxit është $ 70.00.

Kontaktoni Kujdesin e Klienti TiBO 24/7 në +355 676006767 që të përfitoni KUPONIN ZBRITËS.

$ 119.00

Add to Wishlist Go to Wishlist
1-4 days Delivery
100% Original and quality
Extended Warranty
Share:

Përshkrimi i pajisjes

Specifikime teknike për TiBO box dhe aksesorët:
• TiBO box Quadcore mundëson video 4K x quadcore.
• Lidhet me wireles pa antenë apo me kabëll HDMI i cili përfshihet në paketim.
• Funksionon si router për të shpërndarë internet wireless në të gjithë ambientin përreth.
• Është zhvilluar 100% nga inxhinierë të talentuar shqiptarë.
• Vjen me përmasa vetëm 10cm2, me design tepër elegant për këndin e televizorit tuaj.
• Lidhja me boxin e kthen televizorin tuaj në një kompjuter inteligjent.
• Aparati ka 2 porta për USB apo Hard disk të jashtëm.
• Paketimi i TiBO box Quadcore përfshin telekomandën interaktive me mouse dhe tastierë, pajisjen Bluetooth, ushqyesin dhe fishën HDMI.
• Telekomanda Interaktive 3 në 1 ofron 3 funksionalitete: mouse, tastier, numra.
• Shiko më shumë në Web https://www.tibo.tv/teknologjia.

– Garancia e pajisjes TiBO box është 12 muaj nga data e blerjes.
– Për shitjet online në www.tibo.tv aplikohet edhe vlera e transportit $16.
– Abonimi me TiBO box mund të anullohet brenda 10 ditëve nga data e aktivizimit pa asnjë komision ekstra. Klienti/distributori duhet të argumentojë arsyen e anullimit të abonimit.
– Të gjitha kostot shtesë të transportit të pajisjes për kthim merret përsipër nga klienti.
– TiBO IPTV nuk merr përsipër asnjë rimbursim për kthime apo anullime pas 10 ditëve nga data e aktivizimit.

Përshkrimi i Abonimit

Klienti TiBO që ndërron pajisjen TiBO box DUALCORE me pajisjen e re TiBO box Quad Core duhet të: • Dorëzojë boxin e vjetër dualcore në MOMENTIN E RIABONIMIT. • Marrë boxin e ri FALAS duke paguar vetëm koston e aktivizimit. • Riabonohet në cilëndo nga paketat TiBO me ofertat në fuqi. • Klienti merr përsipër të gjitha kostot e transportit të boxit të vjetër.


Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.