Smart TV – Abonim Premium 3 Muaj

Product image

Shiko direkt në TV: Samsung, LG, Apple TV, Android, Amazon Fire, mbi 300 kanale të mbushura me shfaqje televizive, filma dhe sporte.

PROVO 1 DITË ABONIM FALAS

Në Android Smart TV shkarko apk nga Google Play  në “Sign Up”. Për Samsung, LG, Apple dhe Amazon Fire kontaktdhe regjistrohuoni Kujdesin e Klientit TiBO për të marrë abonimin falas.

$ 79.00

Abonim Premium - 3 Muaj
$ 89.00 $ 79.00
TiBO Mobile TV - 3 Muaj
$ 20.97 $ 0.00
Add to Wishlist Go to Wishlist
1-4 days Delivery
100% Original and quality
Extended Warranty
Share:

Përshkrimi i pajisjes

TiBO ofrohet për të gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë Shqipërisë dhe Kosovës.

Aplikacioni “TiBO TV” është i vlefshëm për të gjithë Televizorët Smart: SAMSUNG, LG, APPLE TV,  AMAZON FIRE, VESTEL dhe Smart TV Android me sistem operativ mbi 5.0 si SONY, PHILIPS, SHARP, HYUNDAI.

Pas mbarimit të abonimit FALAS, zgjidhni cilindo prej abonimeve tona në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv

Përshkrimi i Abonimit

Abonimi TiBO PREMIUM për TV përfshin: Shërbimin LIVE TV me mbi 300 kanale Live dhe TimeShift:
  • Të gjitha kanalet shqiptare të Shqiperisë, Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë
  • Ligat më elitare të futboollit si: Kampionatin Anglez, Italian, Spanjoll, Francez, Gjerman, Hollandez, Shqiptar, Kosovar, Maqedonas dhe eventet e UEFA-s. Kampionatet e basketbollit, volejbollit, garat e biçikletave, tenis, boks dhe regbi.
Shërbimin VIDEO ON DEMAND falas:
  • Videotekë personale për të gjitha moshat dhe shijet. Mbi 1500 filma shqiptarë dhe të huaj, filma të dubluar në shqip për fëmijë, dokumentarë, koncerte etj. Videoteka rifreskohet vazhdimisht me materiale të reja.
Shërbimin CATCH UP TV falas:
  • Regjistrim automatik 7 ditor i 30 kanaleve më të ndjekur nga bashkatdhetarët. Me këtë shërbim nuk humbet asnjë nga eventet e preferuara, pasi i shikoni të gjitha sa herë që dëshironi.
Abonimi TiBO MOBILE TV dhuratë, i cili përfshin:
  • LIVE TV : 80 kanale të platformës Digitalb Premium dhe SuperSport
  • VIDEO ON DEMAND : +1500 evente me titra në shqip apo anglisht, pa asnjë pagesë shtesë të cilat përditësohen çdo muaj.


Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.