TiBO Mobile TV – Abonim 12 Muaj

Product image

Aplikacioni “TiBO mobile TV” mundëson programet dhe kanalet televizive të DIGITALB dhe SUPERSPORT si dhe TiBO on Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet WI FI apo 3G/4G.

+80 Kanale TV live

+1500 evente VOD

Pasi të kryeni abonimin Mobile TV, do t’ju vijë sms i konfirmimimit me të dhënat personale: Username dhe Password me të cilat mund të hapni abonimin tuaj.

Aplikacionin “TiBO mobile TV” e shkarkoni pa pagesë në App Store/Play Store.

$ 59.90

Add to Wishlist Go to Wishlist
1-4 days Delivery
100% Original and quality
Extended Warranty
Share:

Përshkrimi i pajisjes

Shkarko FALAS aplikacionin “TiBO mobile TV ” nga Play store /App store dhe anëtarësohu online në www.tibo.tv ose në çdo pikë distribucioni TiBO.

TiBO ofrohet për të gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë Shqipërisë dhe Kosovës.

Anëtarësimi juaj në shërbimet e TiBO mobile TV bëhet në bazë mujore me parapagim përmes sistemit të pagesave online ose në çdo pikë distribucioni TiBO.

TiBO mobile TV mund të ndryshojë tarifat në çdo kohë, në çdo rast ju nuk do të paguani asnjë kosto ekstra për çdo muaj të parapaguar.

Ju mund të anuloni anëtarësinë tek shërbimet e TiBO mobile TV në çdo moment duke pasur mundësi hyrjeje në të gjitha shërbimet deri në fund të muajit. Nuk mundësohet kthimi i asnjë pagese për anëtarësim të pjesshëm mujor apo për shërbim të pa konsumuar plotësisht.

Përshkrimi i Abonimit

Aplikacioni "TiBO mobile TV" nga TiBO mundëson programet dhe kanalet televizive të DIGITALB dhe SUPERSPORT si dhe TiBO On Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet WI FI apo 3G/4G. Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga njëpajisje (android apo ios) në tjetrën duke bërë më parë "log out" (dalje) nga pajisje fillestare. Abonimi TiBO mobile TV përfshin LIVE TV dhe Video On Demande:

Shërbimi VOD për mobile TV.

  • +80 kanale LIVE të platformës Digitalb Premium
  • +Sport Live nga Supersport

Shërbimi VOD për mobile TV:

  • TiBO ofron një galeri gjigande On Demand, me +1500 filma pa asnjëpagesë shtesë për klientët
  • Programacioni ofrohet për kategoritë: KOmedi, Fëmijë, Aksion, Dramë, Fantazi, Horror, Thriller, Biografi, Aventurë, Mister, Shqip, Koncerte Live, etj.
  • Përditësim i përmuajshëm i videotekës me evente të reja. Të gjithë filmat ofrohen me titra në shqip apo anglisht.

 Kujdes:

* ABONIMI PËR "TIBO MOBILE TV" vlen vetëm për pajisjet mobile (smartphone/tablet, etj) dhe aktivizon shërbimet e apikacionit "TiBO mobile TV". Ky abonim ofrohet falas vetëm për klientët e TiBO box të cilët mund të përdorin të njëjtin user si në TV.

*Të gjithë klientët e tjerë që nuk kanë njëuser për TiBO box me abonim aktiv për TV mund ta shkarkojne aplikacionin përkatës dhe të kryejnë abonimin e posaçëm vetëm për mobile.

*Pronësia dhe të drejtat eksluzive për programet dhe kanalet televizive dhe përmbajtjen e tyre për të gjitha territoret dedikuar ekskluzivisht abonentëve shqiptarë / shqipfolës nga platforma DIGITALB.


Partners:

Abcom Abissnet Akamai Geniatech Abcom Raiffeisen USA Distribution Verizon Verimatrix

Shopping cart

Asnjë produkt në shportë.